Ridderstraat 2
8051 EH Hattem

Tel. 038 4440158
» Email ons
» Plattegrond

Een gesprekspartner op niveau...

Het voeren van een administratie heeft het doel om informatie te generen. Deze informatie is opgesplitst in verantwoordingsinformatie en stuurinformatie.

  1. De verantwoordingsinformatie is noodzakelijk om verantwoording af te leggen naar de belastingdienst en (eventueel) naar de bank. Dit hoeft in de meeste gevallen niet uitvoerig of omslachtig. Snelheid van informatie is minder belangrijk.
  2. Stuurinformatie is noodzakelijk om het bedrijf te sturen. De informatie waar je op wilt sturen wordt vastgelegd in je administratie. Waar gaat het om? Waar wil je op sturen? Welke informatie wil je daarvoor hebben of heb je daarvoor nodig? Snelheid van informatie is hier belangrijk.

In een optimaal systeem wordt alles maar 1x vastgelegd. Dan is de snelle stuurinformatie gelijk ook de later noodzakelijke verantwoordingsinformatie.

Managementinformatie; succesvol uw bedrijf sturen

De verantwoordingsinformatie en stuurinformatie vormen samen de managementinformatie. Westmaas & Partners richt zich met name op het sturingsfactor om een maandelijkse rapportage samen te stellen. De reeds vastgelegde informatie wordt later weer gebruikt voor de verantwoording, het samenstellen van de jaarrekening en het doen van aangiftes.

Een gesprekspartner op niveau

Samen sparren naar de meest optimale besluitvorming, richting of oplossing voor uw onderneming. Met een brede en jarenlange ervaring in de top van vooraanstaande bedrijven is Westmaas & Partners de ideale meedenker voor creatieve en gerichte oplossingen. In de veelheid van vraagstukken waarmee een ondernemer wordt geconfronteerd is het buitengewoon raadzaam om een gesprekpartner op niveau beschikbaar te hebben. Of het nu gaat om uitbreiding van de onderneming, aannemen of afvloeien van personeel, wijzigen van rechtsvorm of misschien wel locatie… er zijn doorgaans vele problemen op het pad van de ondernemer. En dan is het prettig om met iemand te kunnen sparren. Iemand met veel ervaring die kritische vragen durft te stellen en zaken ook vanuit een ander perspectief kan belichten.

Vaste tarieven

Ondernemers zijn gewend om risico te nemen, maar sluiten onnodige risico’s zoveel mogelijk uit. Om de ondernemer niet met onnodig risico’s op te zadelen hanteren wij een unieke vaste tarieven constructie. Vooraf wordt een vast bedrag overeengekomen waarvoor de complete dienstverlening wordt uitgevoerd. Gedurende het jaar verandert dat niet. Dat geeft zekerheid in een onzekere wereld.

 

Neem vrijblijvend contact op